Kako je Bajden dobio izbore

Legenda kaže da je 2020. tačno u ponoć, dan nakon izborne noći u USA, iz ovih vrata, po Bajdenovom nalogu, izašao Tim Kuk lično i podelio 1000 najnovijih 12 pro ajfona okupljenim građanima, kao znak zahvalnosti za podršku na izborima, ali i kao gest dobre volje za ubuduće.

Kuk je preneo reči novoizabranog predsednika Bajdena koji je molio tom prilikom da ga držimo u mislima sve dok ne učini Ameriku veličanstvenom ponovo i obećava da će nam vratiti Kosovo zauzvrat.

Takođe je izrazio žaljenje zbog svih grehova koje su prethodne administracije napravile, od Klintona, na ovamo, ali i još važnije od toga, najavio je konačno spajanje Srbije, Republike Srpske, Hercegovine i Crne Gore u jednu državu, završio je tim rečima izlaganje Tim Kuk, okrenuo se i istim putem se vratio nazad, u nepoznatom pravcu, zatvorivši vrata za sobom.

Možda vam ova vrata ne deluju kao dovoljno reprezentativna za ovako važan događaj, ali verujte, ovakve stvari se najbolje rešavaju na mala vrata.

[et_pb_section fb_built=”1″ theme_builder_area=”post_content” _builder_version=”4.17.6″ _module_preset=”default” custom_padding=”35px||35px||true|”][et_pb_row _builder_version=”4.17.6″ _module_preset=”default” theme_builder_area=”post_content”][et_pb_column _builder_version=”4.17.6″ _module_preset=”default” type=”4_4″ theme_builder_area=”post_content”][dsm_masonry_gallery _builder_version=”4.17.6″ _module_preset=”default” theme_builder_area=”post_content” gallery_ids=”233″ use_lightbox=”on” columns=”4″ hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][/dsm_masonry_gallery][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

📸 Na Dorćolu, decembra 2020.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

  Pogledajte još i ...

  Svaka vrata imaju svoju priču.
  Profil je posvećen Dorćolu, njegovoj istoriji i sadašnjosti.
  Fotografije i tekstovi su autorski.

  © 2020 - 2023 Vrata Dorćola. Sva prava zadržana.
  O autoru Partneri i saradnje Politika Privatnosti