Poppy kafica

Ništa nisam uradio kako treba, sve suprotno italijanskim običajima – naručio sam kapućino u 7 uveče, i to sa bademovim mlekom. Možda bi mi eto samo to bademovo mleko oprostili, za to valjda nemaju pravila.

A pravila su svakako tu da se krše, pa tako nećemo računati sporedni ulaz u Ideu, paćemo reći da su vrata ovog cakanog lokala u kom sam zgrozio Italijane poslednja u nizu sa desne strane u ulici Kralja Petra.

U pitanju je izvrsna mini kafeterija Popy Coffee. Imaju biljna mleka, kafa je cca 150 rsd, a kerići uvek dobiju nagradicu. Štambiljaju i loyalty kartice, pa je svaka 10. kafa za džabaka.

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.17.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}” custom_padding=”35px||35px||true|”][et_pb_row _builder_version=”4.17.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.17.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][dsm_masonry_gallery gallery_ids=”154,155″ use_lightbox=”on” use_zoom_on_hover=”on” _builder_version=”4.17.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/dsm_masonry_gallery][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Koja pravila vas nerviraju?

📸 Na Dorćolu, novembra 2020.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

  Pogledajte još i ...

  Svaka vrata imaju svoju priču.
  Profil je posvećen Dorćolu, njegovoj istoriji i sadašnjosti.
  Fotografije i tekstovi su autorski.

  © 2020 - 2023 Vrata Dorćola. Sva prava zadržana.
  O autoru Partneri i saradnje Politika Privatnosti